Visie op leren
Bruggen bouwen via visies op leren

Welkom Bij Visie op leren!

Dit is de website van mijn eenmanszaak Visie op leren, die ik, Robert-Jan Simons, in 2014 heb opgericht. Belangrijk vind ik dat organisaties nadenken over hun visie op leren. Dit geldt zowel (en in hoge mate) voor onderwijsorganisaties maar ook voor alle andere typen organisaties. Leren is de kerncompetentie voor de 21e eeuw. Een heldere en gedragen visie op leren kan bruggen slaan tussen de diverse actoren. Visies op leren moeten worden verbonden met leertheorieën Ook de language of learning instrumenten kunnen een belangrijke rol spelen bij het denken over visies op leren. Als bruggenbouwer probeer ik theorie en praktijk dichter bij elkaar te krijgen. Daarom is er op deze site ook veel ruimte voor mijn publicaties en voor de 54 mensen die bij mij gepromoveerd zijn. 

Hier vindt u informatie over de stichting language of learning. Zie ook de website leerscan.nl, waar u een leervoorkeurscan kunt invullen.

 

56589
 

Nieuws


Terug naar overzicht

18-10-2017

High impact teaching

Op 23 november spreek ik op het congres High impact teaching. Zie de website van het congres highimpactteachingcongresTerug naar overzicht

Colofon

Aan de totstandkoming van deze website hebben bij het afscheid van Robert-Jan in 2013 meegewerkt:
Thijmen Aarts, Elly van de Braak, Bart en Mieke Faber, Gea Kleene, Suzan Kommers, Fabian Krieger, Lorien Lubbers, Manon Ruijters, Rika Schut, Remon van Seeters, Jan van Tartwijk en  Lia Voerman.
De foto’s van Robert-Jan zijn gemaakt door Loepa.fotografie | 06 55 96 70 11 | Hoogstraat 50 A | 4285 AJ Woudrichem | www.loepa.nl